Erkännande: jag är passiv på internet när det är sommar.

Nu sitter jag här igen, hos the family of Kronstrand. mysigt, vi har precis ätit macka med champinjon stuvning och nyplockade blåbär med mjölk. finns inget som ger mer sommarkänslor i magen än det. speciellt inte ikväll.

jag har inget internet hemma heller, därav denna passivitet som blivit det senaste.
jag har gjort om endel i mitt rum nu med, känns så skönt att få lite ordning på allting. Igårkväll var sarah moshikalaba hemma hos mig och hjälpte mig måla lite möbler. En byrå, en vikvägg och en köpmansdisk. Det blir så fint.
Imorgon ska jag in till stan och beställa biljetter till Vetlanda som jag ska till på lördag, först fika lite med simon och sedan åker vi tillsammans och firar angelica som fyllt 18. det känns skönt med lite variation i vardagen, och så älskar jag att sitta i tåg. Det ger utrymme för så mycket bra. Tankar, kreativitet och känslor.

nästa vecka börjar den årliga europakonferensen också, det känns roligt och mysigt och jag är ganska taggad! Ulrik kommer hit till mig på onsdagen- torsdagen och stannar tills konferansen slutar. Vi ska ha det så roligt. prisa gud, dansa runt, pärla armband och prata, lyssna på lampshade och annan bra musik som jag har men inte han och kramas. Jag längtar att få se honom igen. sist var ju nyår, länge sedan trots allt.
Jesus- så fantastisk och jag vet knappt vart jag ska göra av mig själv när det går upp för mig att jag är din. att du har tagit emot mig i din famn, att du håller om mig när jag är ensam och att vi kan älska varandra, trots mina brister och din perfektion. det är det du är, så djup och innerlig. din kärlek är, perfektion.

Nu ska jag nog snart cykla hem, fortsätta med mitt rum och sedan kanske lägga mig. Ännu en dag av mitt liv har gått till sin ände. ännu en dag närmare evigheten, ännu en dag närmare sanningen och mitt livs mening

Over and Out.