My alibi

Du är borta. ibland saknar jag hur du vek dig om natten. När du stal mina tankar och hur jag sov i dina lögner. Dom här dagarna är det inte mycket som kan föra tårarna ut ifrån mina ögon. Men, när jag minns vem jag är. vem du är. när jag minns det. då går jag blint. jag går blint jag går och är så frånvarande att jag inte äns känner när du håller mig. när du håller om mig. i vilken tid växte jag till mig så tjock hud?
Du är mitt solsken och regn min glädje och smärta. du var borta.
Ingen rör mig som du gör. när jag minns dig kan jag skrika ut mina synder. Soluppgången går sönder i dimma och moln. jag gråter i sorg och glädje. varje droppe av regn blir till kristall i solen. så se mina ögon, mina kläder, mitt skinn, mina ben, min själv och min kärlek.
Jag är inte bortglömd för jag är i dina tankar. Jag känner solen skiner på mig i regnet. jag är inte bortglömd. jag tror inte att jag är så bortglömd i dina tankar då. Nej då tror jag fortfarande att du minns mig.
Från och med då rör sig ingen. ingen alls. Ingen har rört mig som du. ingen har rört mitt hjärta som du gjort. ingen alls. jag vet jag kan gråta, smärta och glädje när varje droppe regn blir till kristall i soluppgången med dig.
Jag glömmer aldrig att solen gjorde allting ljust.
Jag glömmer aldrig dig.

varför

alla kometer gömmer sig på tre. ETT TVÅ TRE.

hon är dödens. hon är typ dödens. så ägd av sina egna tankar. så ägd av andra.
Varf tog hennes dag vägen? den är slut nu. - Min dag är snart slut. säger hon.
Hon har aldrig sagt hejdå till någon. det har hon aldrig behövt. men nu är hennes dag slut. och hon har ingen att säga hejdå till. Inte en ända kärlek.
Det simpla engelska regnet tar sönder henne. det förstör hennes hjärta igen. men det gör inte så mycket för det regnar bara lite pärlor. lite vackra pärlor, knivar och pärlor.
Hon är social och kan fortfarande skratta skulle jag tro. men hon är tom. Hon är den tomma här.
Parken är fylld av bilder och drömmar. hennes park. hennes bilder och hennes drömmar.
Bilder på dom stora. på dom stora och största poeterna. du är där. där upp allderles uppklistrad ibland dem. det är du. det vet du att du är. det vet du att hon tycker att du är.
Hennes drömmar är där. minnerna hon drömmer om skulle vara hennes egna. men hon har dom inte. hon har aldrig dom minnerna hon drömmer om. hon har bara jagat. jagat men. hon har aldrig fångat något. inte en enda dröm.
Hon är för dårlig för det. hon är för ful för det.
Hon har hamnat där igen. hon skriver. hon skriver till dig.
- Jag skriver till dig. När jag skriver till dig betyder det; jag vill ha kontakt, jag vill prata med dig, jag tänker på dig, jag saknar dig, jag vill ha dig hos mig, jag vill att du ska svara.

Men du lär ju aldrig svara. svarar henne aldrig du heller. Ge henne det hon förtjänar och behandla henne som luft. gör det. gör det lite till.

Titta på mig. jag gråter.
titta på mig. jag använder knivar nu.
Jag är för ful. Jag har ångest och jag hyperventilerar.
om jag inte har någon att säga hejdå till.
så säger jag det till mig själv i så fall.
hejdå. jag känner inte mig själv längre.