valborg

idag är det valborg, det tror jag ingen har missat.
jag sitter i viktors skola och väntar på att hans matte ska ta slut.
vet inte riktigt vad som händer ikväll. i stan är vi ju iallafall, hoppas på bra väder även om regnet hänger ganska tungt i luften, kommer nog vilken sekund som helst.

jag har på mig viktors snyggaste tröja idag som han köpte häromdagen, den är fin.
septum gör lite ont, inte så mycket som jag trodde att det skulle men när man har rengjort så svider det av saltet, men värt ändå liiiksoooom!

annars inte så mycket uppe, vi såg "på smällen" igårkväll och imorse. alltså, vi såg inte klart den igår för vi somnade men såg klart den idag så att säga, den var... hm, mysig? :)

jag vill köpa massa nya kläder! VERKLIGEN! dom där byxorna på myrorna alltsååååh, man dör! hihi.

piis

septum, sol, promenader.

godmorgon. jag är skitnyvaken och sitter med solen i ansiktet i ett vackert norrköping.
är hungrig men inte så sugen alls faktiskt på frukost. viktor är i skolan och gör nationella prov och jag bara väntar på att han ska komma hem.
mitt septum gör inte så ont, bara om man typ rör viddet eller snurrar smycket, när viktor kommer hem senare så har han förmodligen, om han inte glömt, köpt salt utan jod så att jag kan börja rengöra och slippa infektioner o dylikt.

jag har även ett par nya tuggumirosa shorts på mig som jag och viktor köpte igår, dom är faktiskt sjukt korta. så nu ser jag ut som en sånn där volleyboll tjej bakifrån. men det gör ju inget tyckte virre.

idag är det bra väder, så viktor kommer säkert vilja gå ut på promenad när han kommer hem. hihi, det blir nog mysigt. han vill ofta gå på promenader. önskar jag gillade det för det kan ju faktiskt vara mysigt. men ja..

jag har ont i halsen och vet inte vad jag ska skriva mer så jag slutar nog här.

peace and love

septum är fucking fiiiiiixAad!

swan pond

sitter med musik strömmande ur högtalare in i mina öron
hos min vän, men han är inte hemma.

Idag ska jag pierca septum, det ska bli fint men lite nervös är man allt.

annars.
outfit idag är förstora beige/bruna manchester byxor med en himla massa häng, långt svart linne och svart hoodie med massa paaatches på. värsta asså. hihi

nu skrev viktor att bussen går fem i tolv och att jag inte får missa den, nejdå skrev jag.
känner att detta är ganska meningslöst, så jag skriver lite senare istället.

sitter på tåget och skriver

så allt kan liksom ha en så plötslig vändning.
ena dagen vet man inte
andra dagen vet man.


inte det att man lär sig, snarare blir given insikt
kroppen lär sig själv.

hjärnan lär sig själv, vi behöver inte andra
bara du och jag
när man inser att det är förakt de hyser
att vi behöver bli givna förståelse
det blir ganska ensamt då man bara är två med samma hjärna
hjärta.
som brinner


för varandra, den tredje och framtiden med denne.


inte det att man lär sig, snarare blir given insikt
om vad det är att leva i fara.


everlasting love

nu åker jag snart iväg till min livskärlek.

jag ska pussa dig!

Hello Saferide- Long lost penpal

jag måste säga.
jag har varit på bättre humör.

så konstigt hur tiden kan leda en. och nu då?
vad har egentligen hänt? ingenting? allting?
hur lever man när år närmar sig sitt slut?
i år...


och hur många relationer klarar något
såattsäga
unexpected

du är otroligt fin, och väldigt
föralltid
min

peace

rubrik

jag fattar inte varför jag drar mig....
imorgon ska jag till norrköping! ÄNTLIGEN!
och i helgen/veckan ska jag pierca septum.

jag kan vara den coolaste du vet.

peace

idag är man barnvakt.

jag tar hand om mina bröder idag. såhär ser det ut: jag sitter nedkrupen i soffan under täcket och skriver det här och pojkarna äter glass och kollar lilla sjöjungfrun på toon disney. skönt!

vädret denna vecka blev inte riktigt som jag hade hoppats, snö liksom! jag hade faktiskt tänkt att gå ut och springa and so ju. men det ville väll inte gud. hah.

igår hände något klassiskt. jag och viktor låg och pratade med varandra i telefon när vi skulle somna, efter ett tag tyckte jag att det blev lite väl tyst på andra sidan luren.... sedan läggs det på. Värsta dissen! haha. sedan, tre timmar senare när klockan alltså är 03:30 ringer han upp igen och ursäktar sig så otroligt mycket för att han somnade mitt i samtalet och så vidare. haha. det var lustigt och så. och väldigt glädjegivande för han var ju så söt och ringde upp mig mitt i natten bara för att säga förlåt.

till hanna skriver jag: SNÄLLA RARA SÖTA FINA KOOOOOM OCH HÄLSA PÅÅÅÅÅÅÅ!!!!!!!!! ÅHÅHÅHÅÅÅÅ jag spricker av o-självbehärskning snart

om Karl-Melker och Morfar 70 år!

so whats up....
idag har jag varit hos mormor och morfar, morfat som fyllde 70 idag! börjar ju nästan bli lite gammal nu! det var hursomhelst trevligt, förrutom att alla hade någon slags pakt mot mig och hindrade mig att äta och dricka och så snodde dom och gömde min mobil i 45 minuter... men trevligt var det ändå, och lite roligt.

Melker ringde och vi har pratat tills nu, ganska otippat men trevligt!! :)

och till hanna: okej! jag vet jag ska åka till dig så fort jag har råd! suck jag hatar min ekonomi.

DeGeer igen och lite allmänna tankar

här  sitter jag, måndag efter middag i norrköping på DeGeer gymnasiet och väntar på att viktor ska skriva klart matteprov. han och hans kompisar är wierd. hihi :)
jag ska hem till uppsala idag igen kl. 17:33. sedan kommer inte jag att träffa viktor förrän ungkraaaft, och det är typ 3 veckor till. nästan omänskligt känns det faktiskt.

Fire nästa helg i umeå, frågan är om jag har råd. jag vet faktiskt inte det. skulle vara så sjuuukt kul att åka, verkligen. Vilka som läser detta är det som ska till umeå nästa helg egentligen??

jag måste skaffa jobb, verkligen i behov nu känns det som. skriva cv ska bli av i veckan!

och till hanna skriver jag: åh! kom till uppsala, var med mig! jag saknar dig så verkligen och det skulle bli roligt och jag skulle verkligen uppskatta det och allting. kom kooom koooooom!!!

Sarah Bitamazire

klockan börja bli mycket. jag ligger i min säng och pratar med den personen jag älskar mest av alla på denna jord, över msn och lyssnar på governor andys nya platta. ganska bra.eller, den är bra! hehe. men förra lätt bättre tycker jag nog allt.
so, idag var jag i kungliga huvudstaden på audition som jag skrev så snabbt om innan, det gick ganska bra tror jag, hoppas jag. så vi får se vart det bär av i höst, tänk om det blir norrköping ändå? åhåh.
imorgon ska jag städa och sen kommer martina och valentina efter skolan, och kanske stephanie om hon orkar! hehe.

jag är oändligt trött, så snart blir det väll av att sova tror jag, kanske. hihi.

tillägnar nog detta inlägg till min favvo sarah, som tillrågapåallt råkar vara niggaaah. hihi. jag mår också bra, och saknar dig med. ska vi hitta på något snart eller har du för mycket i skolan ? (jag antar att det sistnämna kommer bli svaret för en looser som du ? ) hihi.
<3
slutt

HANNAFRIIIDA

HANNA kom till uppsala!!!!! JAG BOR VISST HÄR FORTFARANDE OCH JAG SAKNAR DIG!
nu ska jag snart till sthlm på audition till rytmus... skriver mer sen. peeeeace

tisdag.

jag tänkte att kanske det var på tiden att skriva lite blogg igen, det ar ju inte blivit såmycket av det på senaste tiden.
sitter här i soffan under täcket och kollar providence och lite så. idag ska jag välja låtar till audition som jag ska på imorgon och sen inte så mycket mer.
kolla granfejden ikväll såklart! hehe.
so, igår åkte viktor efter att varit här  under lovet. det har varit så underbart och bra. och igår följde han med mig till sthlm på audition och sedan spenderade vi resten av dagen chillande i stan där.

i helgen ska jag till norrköping, längtar så jag spricker. så tomt utan viktor här, har ingen att väcka på mornarna, ingen som hela tiden är med.
han är så fin, min viktor. hii.

skriver mer sen. peace.