hihihi

tjaaaaaaaaooo. nu sitter jg här med telefonen i vänster hand o pratar med viktor... och sarah på msn.
har tråkigt och inte så mycket att skriva.. tjö

K O M till N O R R K Ö P I N G ikväll!

cooome ooon!
nu har viktor gått till engelskan och här sitter jag i hans skoldatasal som vanligt... hans vän linus satt nyss bakom mig och rullade tobak och jag har väldigt tråkigt. Efter engelskan bär det av hemmåt sen är det in till stan igen och kulturkammaren för spelning som ingen ska missa! bara att sätta sig på tåget och betala 147 spänn och komma hit! kostar inte mer än så! COME OOON
jag är sugen på ben  jerry's glass. vilken som helst!

idag är det fredag

so, whts up today?
nu sitterjag hemma hos viktroch detär bara jag och hans mamma hemma, bussen motstan gårsnart så den ska jag ta. möta upp viktor eller snarare gå till hans skola och spana in honom när han har gympa, sedan engelska och sedan hem igen typ... sen ikväll har jag spelning tillsammans med kassa apparater. wöhöö. hoppar in som basist igen.
och sedan vet jag inte så mycket mer. nu måste jag gå. skriver mer sen. HARE

om whitney och lite olika

okej, min statistik överraskade mig GLATT nu när jag loggade in här. hihi...
jag sitter på swebus nu mot norrköping, lyssnar på whitney houston och svälter.  dagens föda består endast av ett äpple så jag tycker lite synd om mig själv.
jag älskar whitney har jag kommit på, hon är vacker och hennes röst lika så. verkligen. söta små texter om kärlek som får tankarna att vandra iväg.

så nu har jag inte så jättemycket batteri kvar på datorn men trevligt har det varit så länge det varade.

det här är en bra dag. som jag träder in i något nytt.
väldigt moget sagt, hehe.

Packas för fullt

streeeess för mig, jag måste packa klart. hoho
inte så mycket kvar iofs men ändåååå! sjukligt kallt är det men jag sitter iallafall här och pratar platser med viktor. hehe, mycket fridfullt ämne att talas vid om måste jag erkänna
jaja. vad skriver man mer, jag äter godis!
godnatt snart hoppas jag.

lunchtiiime

NU är det lunch och jag är HUNGRIG efter lång ensamble, jag spelade gitarr till sting låt, gick sådär. haha. whatever, viktor ring mig. puss

tho

Hello. 
jag är i skolan nu, precis anlänt. om tre minuter är det ensamble och sen är det lunch osv... jag är pink lady idag, som bea sa... hoho.

booom

nu har jag precis kommit till skolan i jkpg, 45 minuter kvar av lektionen. suck.
snart ska jag nog smälla bomben för mina classmates. hehe. PEACE

BASIST FÖR KASSA APPARATER PÅ FREDAG!

Alltså, dagen har inte artat sig som väntat. jag är nämligen hemma hos viktor nu, ensam, efter någon timmes vandrande på stan. eller en timme kanske det var, whatever. är här för att hämta lite kablar och axelband till gitarr och bas för rep i eftermiddag med kassa apparater, blir inhoppare på musikdirekt på fredag, någon musiktävling, ska agera basist igen så det är bara att åka till nörrköping för billiga 147 kronor med tåg från uppsala, KOM och lyssna! hehe
okej, så bussen går om 35 minuter, nu ska jag kolla om det finns något i kylskåpet. HEHE

dagen hittills

so, here i am again.
sitter i viktors skolas datasal och väntar på att hans lektion ska bli färdig, det är måndag och jag skulle egentligen hem vid tio men så självklart så glömmer man mobilen hos viktor.
jag har feber. och är på ingång av magsjuka känns det som. och då säger jag känns det som och inte att jag har det. men feber har jag iaf, viktor sa 38,3. hehe.

nu kom viktors kompis och satte sig bredvid mig, linus eller vad han heter. jao.
vet inte riktigt mer vad jag ska skriva, det är 40 minuter kvar tills viktor kommer. jag har så tråååååkigt, kommer förmodligen skriva en hel del idag eftersom jag kommer sitta här under alla viktors lektioner och han slutar halv fyra.
hehe.

hm

MJÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄK! viktor bara klagar på mig dagen lång. kul.

ensam hemma

SÅÅÅÅ nu har det blivit fredag  och jag sitter ensam i viktors hus. ska gå till bussen nu mot san, viktor slutar snart. hihi
skriver mera sedan för nu måstejag rusa. piiiiaaacccoooee

WAHO

jag sitter här, har inte kommit iväg till skolan än men ska dra om en kvart... sitter här och pratar med min man, han är en mummlare.... hihi, nu la jag in en ganska stor stöt på honom.MAAH
nu säger han att jag är en snuskis.

okej, nu ska jag iväg snart... eller åtminstonde avsluta. piiis

morgonstund har guld i mun

so, what to say.
Godmorgon! jag har precis blivit väckt av viktor som ringde och pressade mig på att komma in på msn för hans batteri sinade honom. så här sitter jag nu, kan knappt hålla ögonen uppe och är olidligt kissenödig!

sådär, nu har jag varit på toan och lättat på trycket.
och hunnit sätta på mig halva min outfit för idag, eftersom jag märkte att mina grönmönstrade tights antagligen är kvar i uppsala?! what to do??? åh, så sjuuuukt segt.
funderar på om jag ska gå på nästa lektion eller inte..

ikväll ska jag prata med viktor i telefon, LÄÄÄÄÄÄNGE! 5 timmar minst! hihi, ÅH jag saknar honom!
wowowo. nu skriver jag itne mer för denna stunden. ciaaao

inlägg på beställning

på löwisens begäran så skriver jag lite mera.
vad har jag gjort idag? Jag har vaknat av att försova mig som jag skrev innan och sedan bar det aldrig av till BUP nej, jag stannade hemma och duschade.
jag hade planerat att städa mitt rum idag men det har inte blivit av, min tid har gått åt annat. så som glassätande och tv tittande, peppat låtar jag ska sjunga på audition plus försök att skriva lite eget material. Tror nog jag kan skriva något om jag har lite tidspress som jag har nu.
sedan kanske jag skulle få låna en låt av markus med, får se. man tar ju helst något eget när det är det man ska men det var SJUKT snällt av honom att erbjuda.

så, ikväll har viktor varit i uppsala på debatt. väldigt konstigt att han är där utan mig, alltså just där men jag tror nog han hade det bra. det är ett evigt strul med våra mobiler nu så vi har inte hörts av nästan någonting idag. min mobil är ju cp som jag skrev lite om innan och han ska sova hos nate inatt så han måste spara batteri och sådär.
om någon kände för att anteckna?

so, what to say. hm, vet inte.
oj, nu ringde viktor!!! HUUUUUUUUUURRRRRA!!!!!!! hihi han är snällis mot mig :D

BUP

Jag sitter och väntar på att BUP ska ringa mig, vänti vänti... försov mig ju till tiden där idag.. baha.
min mobil är verkligen damp. och jag behöver handla mat!
jahapp. skriver mera senare. hihi

tre huvudtankar i min hjärna ikväll som är väldigt sammanfattade.

jag mår nog inte såbra ikväll. min mobil har lagt av, går inte att skicka sms eller att ta emot. bara ringa och bli ringd och ta emot mms och skicka sådana. och så stänger den av sig ungefär var femte sekund.

det har varit en stor dag idag, mycket har hänt. mitt liv kanske börjar på ett helt annat spår? skulle vara bra. skulle vara fint och underbart tror jag.

sitter och pratar med min viktor på msn nu eftersom jag är sömnlös nu som alla andra nätter, han är den finaste jag vet. och han är modig också, min man.

TÅG MOT JKPG

jag sitter på tåget.
måste skriva sjukt snabbt eftersom batteriet på min dator dör snart.
varit förbi viktor en sväng nu, han är bäääeezzt.
hihi.
over'n'out.

godnatt :)

så idag, vad har egentligen hänt?
jag åkte med tim till stan, mötte upp liselott. jag handlade massa clothes, provade enheldel också. mötte nathalie och daniel ett antal gånger med! hihi.
sedan följde liselott och tim med hem till mig, vi kollade lite outsiders och lite american idol och lite tecknad spiderman. sedan åkte dom hem till sig efter ett tag och nu har jag suttit här i någon timme. virkat lite dreads parallelt medan jag letat efter en person som har en bra låt på sin profil på myspace och jag minns inte vad personen heter eller vad artisten heter som sjunger den bra låten men nu gav jag iallafall upp till slut och funderar jag på att gå och lägga mig.

imorgon åker jag antagligen till norrköping en snabbis, ja, det hoppas jag på. men undrar bara när! hm hm.
men nu ska jag ge sömnen ett försök igen som vanligt, fast jag fick ingen sömntablett av mamma för hon hann somna innan så jag antar att det inte blir så mycket slumrande men lite får vi hoppas på.
seeeeeya

idag är det måndag

godförmiddag.
idag har jag sovit ut, jag befinner mig fortfarande i uppsala och vet inte riktigt vad jag ska göra av dagen.
jag ska på stan med tim iallafall det är ett som är säkert. sedan var det tal om att jag och theodor skulle på bio idag men det gick ingen bra film så det fick läggas åt sidan..

jag måste erkänna att jag känner mig oerhört hungrig. och väldigt skabbig, mitt hår är som en stor klump och jag sitter här i endast viktors gröna hoodie. kan kännas mysigt men inte om man har kvar gårdagens smink i ansiktet.
så, vad ska jag skriva idag?
att jag önskar mig en liten och normal digitalkamera! mycket vill ha mer kanske ni tänker då med tanke på att jag redan har en sådan kamera som dom flesta vill ha. men jag antar att man blir hemma blind. och den är så stor och bökig, plus att mitt orginal objektiv är sönder så jag har bara en med mega zoom på! suck. måste fixa nytt objektiv, JA.
sedan fick jag precis inbokat att jag ska till norrköping och viktor nästa helg. det blir bra, hans kusins 18-års-släkt-kalas och sedan har han spelning på skylten i linköping på söndagmorgon. halleluuujaaah

om jobbigt farväl till my man och lite shopping.

Nu har jag lämnat av viktor på tåget. suck, jag ju bara säga att den sista blicken innan tåget åkte var ingen vidare att bära med sig.. gör ont i magen på mig fortfarande. men här sitter jag iallafall och kollar gamla videos från när jag var allt från 1 till 8 år... ganska roligt men som sagt så har jag inte så mycket annat i hjärnan än min man.
ÅÅÅH.
tack för dom här dagarna.
idag har jag investerat i två par tights och en virknål. alltså, ganska bra. och imorgon ska jag på stan igen och köpa lite mer skit.
kul kul, sen blir det att åka hem mot jkpg på tisdag kväll antar jag.
skriver kanske mer sen.
yo.