everything's fistful.

jag vill så gärna säga "åh, jag mår så bra".
jag kan inte för åh, jag mår verkligen inte bra alls. jag åker till uppsala om 45 minuter.
först till resecentrum då såklart men sedan vid 12 så åker jag.

det är så tungt, det är det verkligen för mina tårar bara rinner, PRECIS HELA TIDEN ner för mina kinder, även om jag själv inte tycker att jag gråter så gråter mitt inre och det spricker ut i ögonen på mig och jag kan inte hindra det.

jag har alldeles för mycket packning också, kommer aldrig att orka.
allt jag behöver är en kram eller två.
någon som kommer och bryr sig om?


för tillfället, det känns som att antony har frälst mig.
"hope there's someone who take care of me
when i die
where will i go?"  
- jag vet faktiskt inte vart jag ska ta vägen. hans texter, hans röst, den han är, hur hans musik lever inuti mig.
det kanske inte låter normalt för någon av er som läser det här. men det är så. jag älskar allting med antony och musiken har frambringar.

vem som helst får MER än gärna dyka upp efter skolan hemma hos mig i uppsala, jag behöver uppmuntran vilket ni, mina vänner, ger mig bäst av alla.

nu orkar jag inte mer,
kan inte skriva.
åh.
jag orkar inte
jag orkar inte
jag orkar ingenting.

slut på dag.

nu har alltså dagen snart tagit slut, klockan är kvart i elva och jag känner mig på tok för stressad. kan inte lägga dagen bakom mig ännu.
jag måste packa klart först och kolla så att allting stämmer, virka lite dreads om jag orkar
och sådär.
jag borde egentligen skriva lite också, förrutom här. det här gills inte. jag menar skriva. SKRIVA.
men hur som helst, jag orkar ingenting, är nyduschad och känner mig så otroligt skabbig pågrund av det.
vill bara skippa lite tid.
livet är inte alltid lätt, det har jag upptäckt efter 16 år av det. hehEEE
nu måste jag upp. godnatt för er som kan sova

sheets

det är ju så
att jag verkligen inte har skrivit här på länge. Jag har varit hos viktor i helgen och det var bra och roligt och fint och han gör mig så glad.

var hos doktorn idag med och han säger att jag är påvägen till utbrändhet och att jag måste åka till uppsala idag eller så fort som möjligt så det ska jag. åker imorgon kl. 12 blev det bestämt.
ankomst kl. 16:50 och jag känner att det här kommer jag nog inte att ångra att jag gör.
är så otroligt trött

allting.

måste packa, jag orkar inte.
jag orkar inte ens skriva här, det har tagit mig 1,5 timme att skriva det korta som jag har skrivit tills nu, och det är bara luft och tomma meningar. suck.
mitt huvut går sönder

om kläder, hanna söderlund, viktor och bananer.

viktoria kommenterade "Monopol är ju kul ju :)"- klart det är kul, men jag menar. hur ofta spelar man det egentligen och hur stor roll spelar det var det är för städer på spelplanen? ingen har brytt sig om det förrut, tills nu.
Monopol har verkligen lyckats populärisera sig igen genom det här. hehe, kul för dom att folk kommer köpa deras spel igen. jaao.

Idag ska jag först till folketspark, ha en spelning eller två. sedan åker jag till resecentrum och därifrån tar jag krösatåg till tranås och från tranås tar jag pendeln till norrköping. Viktor, nu kommer jag <3
jag är verkligen så lycklig, jag har världens bästa viktor. han är världens bästa. det ska alla veta.

klockan är 07:33, har precis tryckt i mig 3 mackor(!!!!) med ost och en stor kopp te. gott kan man tycka men jag mår lite illa. har en banan kvar att äta också. den längtar jag till.
antony and the johnsons som vanligt nu på morgonen. för tillfället the lake. den är helt underbar, allting med antony är helt underbart. jag säger det och jag menar det.

Jag ska köra lite anna ternheim idag på spelningarna, får se hur det går. Ni kan ju önska mig lycka till.
- Lycka till olivia.
- Åh tack

jag måste verkligen på toa.. NU!
sådär, nu är jag tillbaka.

alltså jag har verkligen så ont i magen idag, har haft det hela morgonen, känns som det är lite pms på ingång snart. crap.
nu äter jag iallafall min banan, har bytt musik till cocorosie så extremt bra. härligheter! lyssnar låten raphael för tillfället jao. den är vacker lättast beskrivet.
och jag älskar verkligen banan

jag vet inte riktigt vad jag ska göra. det här blev ett väldigt långt inlägg som vanligt och jag tror jag vill tillägna det hanna söderlund, för du är så otroligt bra och jag saknar dig väldigt mycket.

dagens outfit will be:
-senapsgula lite tightare manchesterbyxor
-lila tunika med senapsgula blommor på.
- grå hoodie (men den har jag bara på mig om jag fryser)
påtal om outfits så hämtade jag ut mitt H&M packet igår, vet inte om jag skrev det innan? men hur som helst så var min efterlängtade gröna parkas förstor så jag måste skicka tillbaka den och få hem en ny storlek. bittert
då tar det väll typ ytterligare tre veckor innan jag får den igen, det är egentligen inte så bra eftersom jag börjar frysa mer och mer nu och jag ändast har min gröna tunna jacka eller den rosa anoracken. dom är sjukt fina o så men jag menar, jag vill vara varm!
det låg tre grejer till i paketet också, men dom var inte mina. det var en svart cardigan och ett svart/grått randigt linne och även en tröja/blus ,what do i know, som var matildas. den var fin så den har jag redan tagit över. hihi. 
nu får det vara slutskriver.
tjingeling

shake it!

sitter här, klockan är 16:10 och jag ska snart till folketspark och ha lite spelningar. om folket vill kan dom komma och lyssna!
läste precis en kommentar från martina om monopol och att rösta på sin egen stad och allt det.
varför ska man göra det, egentligen? vad är det som är det stora? man spelar ju nästan aldrig monopol iallafall och om man skulle göra det så är det inte precis så att det gör någon skillnad? KANSKE möjligen om man hade kunnat rösta på mindre orter, typ som storvreta eller något. det hade varit fränt. men nu kan man inte det och jag tänker aldrig rösta på en enda stad. speciellt inte min egen!
förresten vet jag inte ens vilken som är min egen.
okej, en grej som jag kom på nu var också att martina, om du läser detta så är det absolut inget menat åt dig, jag har tänkt på det länge och nu fick jag bara en anledning att ta upp det. eller något, hehehe.

annars mår jag bra, nyduschad dock vilket jag hatar.
moahaha.
Jag ska till viktor imorgon och jag är så lycklig. och mätt, jag har precis ätit värsta goda maten vilket gör mig glad. ja.
jag har förresten gått upp i vikt. cp. 1 kilo vare här! jag tycker så synd om mig själv att jag nästan blir sugen på något att tröstäta med, HEHE! sounds good. no.
jag ska gå ner 11 kilo till, sen är jag nöjd. tjoho.

jag ska till red&blue idag innan folketspark och hämta ut mitt H&M paket, har nästan glömt var det är jag har beställt. förrutom den gröna parkasen. tjooobedi bapp bapp. den är skitsnygg.

snart youth. det blir kul och bra.

om frusenhet och sorg över materia

oh my.
nu sitter jag här igen.
det är tisdag morgon och min kropp är frusen rakt igenom.
jag fryser alltid, jag kommer aldrig sluta frysa.
det är definition och spekulation.
idag ska jag framföra too many days för therese. jag vill att det ska gå bra.
och jag vet inte om jag ska spela med kapo eller inte, cornelia tyckte att jag skulle köra med kapo på andra bandet men jag känner att fjärde kanske lockar fast jag får se.

idag har jag hunnit med att lyssna på fugees, rosie thomas, någon annan brud med slips som sjunger "fuck was i" och nu strömmar stina berge & kärleken ut ur mina högtalare.

viktor loggade in nu, nördarna som sitter på morgonen innan skolan jao.
Annars, dagens outfit:
- mörkgrå stickad tröja med knappar i ryggen
- blommig, grön, tightsittande ganska kort kjol med hög midja (höga midjan syns inte)
- ljusgrå tights
-svarta overknee strumpor
-svarta benvärmare
- stickad mössa
och den rosa jackan när jag är utomhus om någon skulle vara intresserad!

jag måste laga min kamera, har inte tagit en enda bild med den sedan frizon, HELT sjukt. jag mår dåligt.
kommentera mina inlägg! det blir mycket roligare att skriva nya då!

godmorgon det här är min helg.

jag har haft en sjukt bra helg.
i fredags åkte jag till viktor, vi var först hemma lite, sedan gick vi med alex på någon manifestation och blev uppkollade av nazister. efter det gick vi hem till alex jao.
det finns ingen jag är så lycklig med som med viktor.
vi skrattade massor, kollade lite på tv med och kommenterade att viktor inte kan välja bra program att kolla på, han väljer bara dom tråkiga, sedan skulle alex till mottala och vi gick hem igen.
Hans mami o papi hade kommit hem då.
första gången jag träffade dom, och det var.
roligt, haha.
jag gillar hans familj, ja det gör jag.
sedan åt vi lite och gick till church. det var trevligt och så. men vi gick hem efter kanske 40 minuter att mötet var slut. sandra följde med, hon är väldigt söt. (viktors lillasyster, jao). köpte godis på vägen hem vilket var lite komiskt, för då hände det som ALLTID händer, viktor vågar inte säga sin åsikt så det blev "vet inte, välj du" eller "det spelar ingen roll för mig, du får bestämma". så jag fick välja allt godiset och sedan när vi var hemma erövrade vi sandras rum och kollade på ondskan, även den blev vald av mig eftersom att viktor inte ville säga vilken han ville se på.
det finns ingen jag är så lycklig med som med viktor.
och jag måste väll säga att det blev ganska sent, väldigt sent med tanke på att mitt tåg gick vid halv tio på morgonen nästa dag.
vaknade vid åtta ungefär, både jag och viktor och så gjorde vi oss iordning, drack lite mjölk sen for jag till uppsala.
uppsala var mys, det hände inte så mycket men det var skönt och slappt.
söndag var jag i kyrkan igen och träffade kaj och lite annat folk som man saknat. sen åkte jag hem till mormor och morfar efter mötet och vid 15 gick mitt tåg mot viktor igen.
när jag kom fram såg jag att mitt tåg mot jönköping var en timme försenat, till min och viktors glädje.
vi promenerade och var lite vid vattnet och höstlöven som yrade runt oss.
hemåt så var jag skittrött och nu sitter jag här.

jag har inskaffat mig en digital väckarklocka som patrik sa, jag tror den hjälpte för jag vaknade innan den ringde för jag inte ville bli väckt av det skrällande ljudet, och när det väl kom så kastade jag mig upp ur sängen och stängde av den.
jag var tidig med att göra mig iordning idag. en timme som jag bara har gjort ingenting nu och det är fortfarande 35 kvar tills jag måste gå.

dagens outfit är ful och tråkig
- svarta byxor med hög midja (men det syns inte)
- svart linne
- oversized monki linne som är grått med en varg och en fågel på och lite rosa
-svart kofta
thats all. fy fader vad jag är missnöjd med mig själv.
annars sitter jag bara här och skriver och dricker blackcourant te och lyssnar på kirk franklin för jag ville höra lite vackra stämmor från hans kör. dom är väldigt duktiga.

Nästa helg ska jag till viktor igen, den här veckan kan ruttna. hihi
-oj, nu kom det godmorgon sms från viktor. otippat, hehe!

läskiga patrik

blä jag måste rusa till bussen
patrik ringde precis och var itne alls glad.
försovit mig tre dagar i rad.
okej.
måste rusa som sagt
idag ska jag till viktor
och på lördag ska jag till uppsala. yeeahoow

dagen i mycket kort drag.

okej. dagen: 
försov mig (vilket nästan börjar bli en vana nu). 
tog bussen kl. 09:39 och kom ungefär en timme sent till skolan. när jag kom fram hade vi slappis svenska och jag spelade och sjöng lite istället. sen var det lunch och nu har vi precis haft engelska. 
måste beställa tågbiljett nu. till viktor och senpå lördag vidare till uppsala. hihi 

jag har fått godis av tobbe, det var snällt för jag var väldigt sugen på det. :)
nu väntar jag på att mamma ska övertala mormor om en grej.. hihi. 

jobba efterskolan idag. det blir BÄST. öööö. 
toodels

hej

oh god. jag har inte orkat skriva någonting här förrän nu.
sitter här, har precis ätit världens godaste bröd med ost på och te. svartvinbär så klart. Och så lyssnar jag på antony som vanligt. för tillfället är det hitler in my heart. bra låt. ja.
nu kom spiralling.
det är så man kan dö. jag kommer aldrig sluta älska hans musik, hoppas jag inte iallafall.
åh. okej. nu orkar jag inte skriva mer igen. bläh. allting tar emot.


jag vill inte sova

jag ska inte skriva så långt.
jag måste duscha och sedan sova. upp tidigt imorgon som vanligt.
åh.
och jag vill inte sova, i dont dare. orkar inte gå in på det så djupt men jag vill verkligen inte somna ikväll.
jag ska till uppsala i helgen, det blir kul. tror jag, hoppas jag.
och träffa viktor också. bäst

kvällens absoluta låt är helt självklar: Cripple and the starfish- antony and the johnsons.
(jag kommer aldrig få nog av antony, han är underbar)

världens bästa helg med världens bästa viktor.

okej, ärlighet och så.
jag har inte skrivit här på sketalänge, inte ett ända inlägg på hela helgen?
kanske inte det farligaste ändå. Viktor var här och vi har haft bra dagar!!!
fredag- han anlände och vi stack en snabbis till livetsord för att ge cornelia lite assistans under en sång (förlåt cornelia, det blev inte riktigt som vi tänkt oss. hemskt ledsen!)
lördag- virre väckte mig vid 11 någonting och så låg vi och mös i soffan under täcket i några timmar och kollade på tv. frukosten blev bespisen vid fem på eftermiddagen. mysigt med pyamas dagar! jag älskart bara! på kvällen åkte vi först en sväng till t-centralen (typ någon ungdomsgrej) och där träffade vi johannes (som jag blev väldigt glad att se!!), karin, lydia och honkiponk! och sedan gick vi och såg livelihood, kapten röd och svenska akademien i folketspark. vi gick hem och det var inte så jättekallt. när vi kom hem så somnade jag hos honom sedan vaknade jag och släckte ljuset och gick upp och la mig. HÖHÖ
söndag- viktor väckte mig igen, kröp ner under täcket och så låg vi där ett tag och hade mysigt. åt frukost och kollade lite mer på tv och sedan blev huset invaderat av okänt folk så vi gömde oss och åt mat nere. sedan vid kvart i sju åkte han hem. gah!

image32image33

jag saknar honom så otroligt mycket nu. alla mina kläder luktar viktor och likaså gör mina kuddar och mitt täcke.
jag vill vara med dig nu!

idag försov jag mig såklart efter en hemsk nattsömn. jag drömde världens jobbigaste dröm och jag var hur rädd som helst inatt när jag vaknade av den. viktor sov och jag hade panik. ffffffffy.
hursomhelst. ska med bussen som går om 45 minuter och gå på den sista lektionen jag har sen är det hemåt igen.

lite alltmöjligt olika bilder från bland annat helgen finns på
http://skitglad.bilddagboken.se
dit är ni alltid välkommna. höhe.

och förlåt vici, nu har jag skrivit sådär långt igen.
pussipuss

image35image36

morgonstund har guld i munn.

ett litet svar så här på morgonkvisten till lingan som tycker att jag skriver förlångt:
hehe, okej! jag ska försöka skriva kortare och oftare istället då va. jag har så mycket att skriva om ju. höh.

nu ska jag gå till skolan, ha lite grafisk form och svenska. Sedan öva lite med cornelia, ska ju vara lite backup till henne idag när hon ska sjunga på livetsord här nere, cafékväll typ. spännande för henne! :)
Sedan ska jag gå igenom lite jag missat av grafiskformkursen... SEEEEN åker jag till stan och hämtar viktor (som frågade om han skulle ta med sig lakan hit!! HHAHAHAHAHA JAG DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR vad kul!)


morgonens låt: You are my sister- antony and the johnsons.
JAG ÄLSKAR ANTONY! han är helt sjuuuuukt underbar, hans liveframträdanden är perfektion och han är min största förebild

osammanhållet inlägg.

jag är så trött och nu ska jag banne mig gå och lägga mig för jag vill inte ha den här dagen mer!
mina läppar svider och jag längtar så efter att fredag klockan halvfyra ska vara faktum.
kvällens sista låt blir kalle baah- you are my angel. helt sjukt fin låt.

jag var och köpte biljetter till svenska akademien och kaptenröd och livelihood som jag och viktor ska se på lördag. jag kan knappt bärga mig.

"imorgon blir underbart bäst" fick jag sms som det stog så i nu. JA älskling, jag längtar så jag spricker.

jag har varit duktig ikväll. tvättat en mörk tvätt och nu är min andra igång, skönt med lite rena strumpor! hihi
jag har egentligen massa saker att berätta om den här dagen men ni får ursäkta mig, jag orkar inte ta det.

nu måste jag äta, aptiiiiit. äckel.
och sen, godnatt.

(vill bara bringa en mening till älsklings sarah bitamazire, ja, jag KAN stava till ditt efternamn;) du är helt otroligt underbar och jag älskar dig fantastiskt mycket. OM du nu av någon anledning skulle läsa det här så kan du ju komma ihåg det. om inte, så har jag iallafall skrivit till dig så att alla andra vet att du är en av mina BÄSTA vänner. älskliiiiiiing)

skrivarn funkar inte.

här sitter jag och har svenska. ska försöka hitta något att argumentera om, och jag vill inte bara ta något av det vanliga.. typ homosexualitet eller abort. men jag antar att jag kommer göra det ändå.
skrivaren funkar inte heller. cp. 
toodels.

om viktor, att vakna och något himelskt.

åh gode gud. jag är så kär.
igår, oj oj oj.
jag dampade på viktor hur många gånger som helst och började grina en gång, utan anledning. (lite anledning kanske men den kom inte från viktor utan från min kropp, hehe)
jag förstår inte hur han står ut!


du är världens bästa älskling.

nu sitter jag här iallafall, klockan är 07:48 och jag pratar med stephanie som är väldigt nyvaken i cam och så hänger här på bloggen och lyssnar på mika.
Idag ska jag köpa biljetter till Svenska akademien, kapten röd och livelihood. det kommer bli freeeaakiiiing bra.
freaking, yeah. jag ville bara använda det ordet.. . . .

åh. jag måste gå på toa kände jag nu. cp! så tråkigt. huhu.
sms fick jag nu, viktor baaaaaajby.

Big girl (you are beautyful)- mika. den låten gör mig så sjukt glad! hihi. och musikvideon är så sjukt underbar!

imorse när jag vaknade så vaknade jag innan klockan ringde! och för er som inte känner mig så väl - SÅNT HÄNDER BARA INTE I MITT LIV! och det värsta var att jag var pigg, jag nästan flög upp ur sängen, satte på lite alternativt sällskap och dansade runt. jag var färdig med att välja kläder och sminka mig efter 40 ynka minuter och sen fixade jag håret, tog ju iofs lite tid. hur som helst, sedan gick jag ner och satte på te.
Gud måste vara väldigt nöjd med sig själv över att han skapade te!
det är verkligen något himelskt över det, haha.
yeah, iallafall. så imorse var smaken jasmin eller kamomill eller vad det var, och jag säger bara en sak om min ovan nämnda mening om att te är himelskt, detta te är INTE inräknat! FY sjuttsingen (hihi fult uttryck). det smakade gräs. så vidrigt verkligen! så jag hällde ut det iallafall och bemannade black currant (eller hur det stavas). Det är sjukt gott, ja, te är en gudomlig dryck.

det var väll allt för nu, i guess.
skriver mer sen, ja.


Inlägg tillägnat nathalie gustafsson :)

här sitter jag och lyssnar på akon onsdag kväll, tänker att jag tycker väldigt mycket om nathalie gustafsson.
om du läser detta, du är helt fantastiskt underbar!

hur läget ser ut annars, mjo. allt är helt ljuvligt underbart. Iofs har jag varit hemma och sjuk både igår och idag men det bleknar liksom. jag är så kär!!! det går nog inte, nej. man kan inte vara så in löööööv, huhu.
annars så känner jag att jag itne har varit så aktiv här längre, inte bra. nej jag måste börja skriva mer igen (eller det kanske är bra att jag inte skriver så mycket så att folk hinner läsa?!)

whatever (jag kände för att använda mig av det ordet! hihiheE) nu borde jag kanske börja tänka på att sova snart, kan inte lägga mig allt för sent. upp till skola imorgon. träffa skolsköterskan som ringde mig idag och kollade hur allt stod väl till.
jag pallar inte, skolsköterskor undrar alltid så mycket! Allt är väl sa jag, det är det ju :) yeaäpp.

nu kom sms... viiiiktor! hihi :) han skrev något väldigt fint och nu kan jag inte sluta le bara för det.
jag älskar dig virreman!

hör av er, det uppskattas. - här eller ring en pling eller kanske skicka ett sms eller två eller tre. VAD SOM HELST.
jag vill bara höra av dig. vem du än är! :)

något jag kom på nu.

Tack för att ni finns.
Jag skulle inte klara det utan er.

Jag är dålig på att berätta om vad som händer i mitt liv.
Varför jag är som jag är. Det är som att jag aldrig ger er en chans att finnas där. Det finns så mycket som är sönder. Jag är så rädd att vara i vägen. Orkar inte ta risken att berätta. Det är inte konstigt att man kan tro att jag är okej. Bakom leendets fasad. Jag förstår inte varför jag ska ha så svårt för att be om hjälp. Jag kan bara skylla på att de jag litat på alltid försvunnit. De jag berättat för smitit undan. Jag vet inte, kanske gör jag det på fel sätt? Kanske ska man klara saker själv? Jag vet inte.

Men ni som finns där. Mina underbara, älskade vänner. Jag berättar inte allt, men ni värmer mig. Jag är så förbannat lyckligt lottad. Jag vet inte hur jag ska tacka er nog.

Jag älskar er.

.

jag saknar dig baby.

image31image30

måndag eftermiddag och jag är HUNGRIG

nu sitter jag i skolan.
whaat a day. eller inte så värst.
en nisse från bolivia är här och han kan inte engelska så han hade med sig en tanttolk. 
jag och bea har precis visat hur vi jobbar i skolan osv. öh.
trevligt.

på fredag kommer viktor. jag står nog inte ut en minut till känns det som. HE Heh e

nu har vi slutat och jag ska till a6 om typ två timmar eller något? sista utbildningen, suck. jag orkar NOT
måste köpa mat också. och hem och städa och tvätta(!) jag har inga rena strumpor kvar faktiskt. suck.

nu har jag och bea tagit favorit bildserie. kuul. hehe.
skriver mer ikväll om jag hinner (jag kommer hinna för jag kommer bortprioritera annat)