stesomusic

här sitter jag med solskenet i ansiktet, lyssnar på steso songs och längtar tills imorgon.
det här har varit den skönaste dagen på länge, det har varit en sånn dag när man inte har någonting alls att göra och man är så innerligt trött men ändå har massa energi.
Fast nu borde jag packa till uppsala. Vad ska jag ha med mig?
- randig kofta
- gröna och rosa pannbanden
eh, sen kommer jag inte på mer.
och vad packar man i? det får bli den stora skinnväskan som skär in i axeln om den blir för tung.

korro är så bra, steso songs asså. speciellt dom här låtarna jag lyssnar på nu, speciellt chapling song och speciellt tomb in a womb.

jahaja, jag har gått ner 4 kilo på en vecka.
hejdå

eyy.

idag gjorde jag det jag absolut inte fick göra, jag stängde av väckarklockan när den ringde och tänkte: oj, jag känner mig sjuk. bäst jag smsar patrick och sjukanmäler mig.
patrick är min klassföreståndare och jag har haft en sjukt soft dag. ätit chorizo och pasta och snart ska jag trotsa allt inuti mig och så ska jag äta lite (mycket) glass med nyplockade bär. vad förslags bär vet jag inte, hallon, blåbär? hjortron? vi får se vad som finns i skåpen. men jag måste vänta tills hillevi och göran har åkt så dom inte ser att jag äter osunt, hihi.
annars måste jag duscha ikväll, det känner jag i mitt hår. det är INTE det fräshaste (jag vet inte hur man stavar till det ordet men ni fattar endå. goodie).

Dagenslåt (änsålänge): Hellre dåre än marionett - Teklaknös
sjukt vad bra.

livskärlek

ojoj. what a day.
hur ska jag sammanfatta, idrotten idag spenderades med ingen annan än BEATRICE ELEONORA BRÄÄÄÄNT jag menar, det är ju så du heter, på engelska iallafall. eller, det blev så.. yay. HAHA
jag kan ju säga så här, kungsgymnasiet har två framstående elever i engelskan. Mycket bra grammatik, mycket bra uttal och mycket bra ordföråd.
jag fick DOCK rusa ifrån engelskan lite tidigare eftersom jag skulle till Mc Donalds på någon slags utbildning av något slag. ha ha. inte så seriöst men det var lite lärorikt och jag kommer nog att ändra mina åsikter om den platsen om ett tag, eller, det skulle inte förvåna mig iallafall.
Efter detta gick jag till H&M, köpte lite sminkborttagningsgrejer, ett underkläd (en underkläder, hur säger man egentligen?), en BLING BLING till min nyckelknippa och sedan gick jag därifrån, raka vägen ut till bussen för att upptäcka att den inte gick förrän om tjugo minuter, så jag tog mig en tur till Pressbyrån (what a place mmm-m!) och köpte mig en tidning, skvaller av något slag som jag egentligen hatar men som jag fick för mig att jag ville läsa på bussen hem och lite pengar på mobilen så nu kan jag svara er alla om ni skulle få för er att skicka någonting till mig. (förrutom er med comviq då, er skickar jag ju jääämt gratis till) (och även till bea förresten för hon har tangomini).

Whatever, jag tog buss 13 till esplanaden och cyklade resten hem, med TUNG väska. och här sitter jag nu, pratar med underbara sarah bitamazire, lyssnar på taxi taxi! och svälter.
bäst att äta något, kanske GLASS!?
imorgon blir en bra glassdag, det är planerat.

ses snart

Nu har vi haft gehörs och musiklära i våran smockfyllda klass på tre elever och här sittar jag och skriver ett litet, simpelt inlägg där huvudtanken var att berätta att jag kommer hem till uppsala på fredag och kommer att visitera ungdomsmötet och att jag önskar att se så många av mina kära som möjligt. Ni är värda guld, jag är kanske inte så duktig på att visa det alltid men det är ni, verkligen!

nu ska jag gå och ha lite ensamble. tjoho. 


olivia is very happy

nu är jag hemkommen från cornelia. Vi åt kebab och jag har sjukt ont i magen nu, men det var gott. Vi såg goddag yxskaft eller vad den nu hette, jag minns inte vad.
Lyxigt med henne är iallafall att hon har en egen trea för sig själv med skitbra förbindelser till lokaltrafiken och allt det.
Iallafall, jag tog bussen hem på en ogiltig biljett och höll av den anledningen på att skratta på mig där jag satt på bussen, helt ensam. så typiskt mig. jag skrattar alltid ensam i offentligheter. sjukt pinsamt.

nu ringde fröken. A. trevlish. hon vill hälsa på mig! läskigt, nej, inte så värst.
BAH! VARFÖR HAR INTE JAG GÅTT OCH LAGT MIG ÄN?
godnatt


underbara människor i min omgivning.

tänk att få sitta här i jönköping med världens vackraste utsikt, världens bästa sång på hjärnan i världens kallaste datasal och få njuta av livet som människa.
hallelujah! JESUS ÄR KUNG! HAN ÄLSKAR MIG! HAN SKAPAR OCH ÄR SÅ SJUKT LEVANDE! 
och det skulle jag gärna vilja skriva med fet stil men det gick tydligen inte på dom här mac datorerna! 

idag har varit en underbar dag. jag ställde klockan på 07.00 och vackande för första gången då, sedan ställde jag om klockan till en halvtimme senare och somnade om. Sedan ringde klockan igen och jag steg upp med lätta steg, drog upp persiennerna. satte på CHRISTAFARIS senaste album "to the foundation" på hög volym och dansade bort tröttheten, satte på mig ungefär 5 uppsättningar med kläder innan jag bestämde mig, det var så kallt så det fick bli:
- tjocka grå tights.
-mörkgrå mamelucker
-svart linne
- grön oversized tröja med svarta prickar på
- mönstrad blommig omlott tunika
- vit tjock lång stickad tröja
till frukost åt jag två ostmackor och VÄRLDENS GODASTE MJÖLK! jag skulle kunna dricka hur mycket som helst, tror jag iallafall.
så gick jag sedan ner till bussen som jag trodde gick klockan 09:14 men dom inte gick förrän 09:37 så jag gick tillbaka hem, tog cykeln och cyklade ner till esplanaden. Låste cykeln vid biblioteket och tog 1:an därifrån uppför backen (den orkar man ju inte gå upp för lixxx) och så började klockan 09:50 han ganska exakt.
sånglektionen var inställd eftersom att det var fika med kungsportskyrkan som ville presentera sig för oss och även ITM. efter det gick alla till L3 och där presenterade vi, kungsgymnasiet, oss för ITM eleverna och dom för oss.

nu ska jag luncha med bbbbbea! 

Till Öhlund

här sitter jag i min källare med full mage, kalla fingrar, huvudvärk och huset helt för mig själv. klockan är strax över nio och jag funderar på att gå och lägga mig eller någonting.
sovmorgon imorgon pågrund av inställda lektioner, gör ju inget precis!

vill tillägna några rader till stoffer också. du är så fin och allt och TACK för dina ord, du betyder så mycket hjärtat! ses på fredag.

hör av er, kommentera eller skicka något kul sms. vem du än är, verkligen.


How god moved at twilight

How god moved at twilight

And God in whose wings
I hoped simple flowers
Oil spread upon the face
Of a wooden moon
The loss
Unreal, empty
The seat the seal
White sheets unbloodied
Proof of touchless dawn
Picked at sunlight
Snow, longing, love and stones
And slip as your dark eyes
Eclipsed me all
You smiled, the pool is empty
Pale form of joy
Without you there's no morning dawn
No arise, no rose lies
Beyond the smudged sky of your eyes
But lilies hide
Like snow fading oceans
Sealife dazzling with tiny lights
As the river is the sea
And is no more
Whilst clouds drift by
While flowers die
God I heard them say is love
I dreamed your eyes reflect my blood

om skolan idag och lite väderprognos.

första riktiga skoldagen avklarad och här sitter jag väl hemkommen med all min föda och vräker. Jag har hela huset för mig själv och det firar jag med lite mer av antony. han är lättast beskrivet underbar.
idag har jag mestadels sjungit, spelat, skrattat och suttit vid en dator..
och mestadels umgåtts med beaBÄRFIS som jag förövrigt fick ett sms ifrån nu. så bea ta emot: du är förlåten, du är förlåten, du kan gå fri. (med tanke på din ouppfostrade attityd du visade igår om du inte fattar vad jag menar men det gör du nog, he hi ho)
vilken dag gud har gett oss va! lite småkallt fast det är bara för att jag tog på mig för lite kläder imorse, jag har bara mig själv att skylla. men hur som helst, jag tog bussen till esplanaden idag och sedan kom jag på min lathet så då gick jag hem resten. och det var skönt, inte alls så långt som om man går fel!

nu ska jag fira att jag lever!
peace

dina ord klingar i mitt hjärta.

jag kan inte hålla tårarna tillbaka ikväll, klockan är 19:04 och jag skulle bara kunna lägga mig ner och dö nu.
hans melodier om och om igen ekandes inuti mig.
egentligen orkar jag inte vara så djup här eller överhuvudtaget skriva som jag skriver nu, så jag ska försöka hålla det på avstånd men jag kan inte förmå mig annat än att tänka mina tankar dubbelt, bara för att vara säker.


"if it be you will
that i dont't speak no more
then my voice be still
as it was before
i won't speak no more"

image23

.

om du fortsätter så här orkar jag inte fortsätta hjälpa mer.


om livslust

ibland finns inte bättre, än att sitta skitsunkig, trött, hungrig med själen djup som havet lyssnandes christafari. Prisa herren som har gett mig f r i h e t.
jag är fri under dina vingar och jag ger min frihet till dig, underbara älskade. Ta den,
lead me,
protect me.

MAKTFAKTOR

det finns så mycket som jag önskar att jag kunde skriva här men som jag inte kan. man vet ju inte vilka som läser liixx? nu har jag vaknat iallfall, sönda morgon och jag sitter och lyssnar på gudstjänst på internet. bra, men jag är så trött. sov nästan ingenting inatt och igår var en lång men händelserik dag. var på a6 och sedan aneby och kollade frank och simon ådahl med simon. jääjä, dom är grymt bra! ådahl alltså.
GUD ÄR EN MAKTFAKTOR.
det finns så mycket som bubblar inuti mig

jää,jä. god is great.

klockan är på tok för mycket för mig att skriva här och det är nästan absurt att inte jag sover ännu, jag ska upp imorgon, lördag. fast i och för sig vet jag itne när men. jag blir nog väckt.
allt känns bra, förutom mina fingrar för dom värker efter att ha spelat i ca 6 timmar. längsta på länge men det var så efterlängtat att det kan inte beskrivas med ord.
Viktor, vilken man. han har skickat två låtar till mig idag. med OLLE ADOLPHSON! och nu kommer han mörda mig för att jag säkert stavade fel.

jag har haft många prat-svängar med ester idag också. det är mysigt och hon är ju trots allt go och så (ja,jag vet att du läser det här, det var därför jag skrev trots allt. )

Nu ska jag upp till mig, antagligen spela lite mer, skriva lite djupt och sedan sova.
imorgon måste jag köpa hörlurar på stan och sen ska jag till aneby på konsert med en viss herr claeson. kul för honom!
jahaja.
dagens låt får bli den jag började den här dagen med: I'm blue (daa-dee-dee-daa)
underbar.
heeerrråå.

om trötthet och jönköping.

nu är jag hemkommen från stan, eller, hemkommen och hemkommen, jag sitter på skolan nu och har precis anlänt från stan kanske är mer korrekt uttryckt. det var jag och en hälft av våran klass som slog ihop oss, letade svar på frågor och åt på mcdonalds, fast nu är jag trött och lunch rast har jag. Vet inte om jag slutar efter den så jag kanske kan åka hem nu? nej, jag tror det var något efteråt. 
dom spelar ute i korridoren hör jag.

Ikväll, fredag. vad ska jag göra? pingst? vara hemma och chilla? följa med annamaria till livetsord? är det ens något ikväll på LO?
vi får se, men det hade vart kul och göra något annat än att bara vara hemma som vanligt. 

Nu loggade negar in på msn, hon är hemma! då kanske jag också kan åka hem. hmm.
äh. jag gör det.
hejdÅ tillsvidare.

skola

ah. nu sitter jag i skolan och testar nya datorerna, mac whaa. jag fattar naDA! 
åkte buss till skolan idag, det var konstigt. massa folk, eller ja, 4-5 stycken som jag kände igen. och man såg liksom hur dom tänkte "bor HON här?!" aha, roligt. 

nu orkar jag inte sitta här mer. 

färger.

jag vet inte vart jag ska ta vägen med allt jag fått idag.
Arosfortet med min nya klass, lite grillning och så efteråt och så har jag hört en människa som sjöng så att jag trodde himlen kom hit, ner, rakt in i studion där man satt. Mr. king, trallallla la. underbar sång, och bea. du gör den BÄST. likaså den första. jag minns inte vad den heter men jag minns hur den går. hehehE

nu måste jag välja sång som jag ska sjunga på... MÅNDAG?
b e s l u t s å n g e s t.
fast det blir nog bra?!
kanske lite melanie? oh laura? nerina pallot (sophia)? J A G V E T I N T E!

ni som vet hur jag låter, kom gärna med förslag som matchar min röst, eller vad man säger. puss


sleepytime soon.

äntligen börjar jag få lite fason på det hela. Väggarna är målade, sängen bäddad, kläderna vikta eller upphända, musik som flödar ur högtalare, tavlor uppsatta på väggara osv. MITT RUM, MIN VÅNING, MITT HEM. det ända som suger är att jag har ont i halsen och är lite hungrig.
imorgon har jag bestämt mig för att jag ska cykla till skolan, hurtig som jag är (har blivit?). ah, blir bra.

Idag var jag, annamaria, hillevi och en söt tjej till på secondhand runda efter att bea hade gått hem. Detta ledde till lite olika fynd. bland annat en polaroid kamera, silver spegel, musik och en mintgrön telefon. jag är så nöjd.


imorgon är det skola igen och jag börjar kl. 10. Då ska vi iväg på något ställe sedan äre grillparty med the class. MAAHA, det blir mysigt tror jag. fast, vi får se.. HAH jo klart det blir mysigt.


Nu ska jag upp, ta en macka om jag vågar, ta med mig de sista grejerna upp. sätta på lite psalters kanske och sedan slumra in till det. Ibland finns det inte bättre alltså.


hör av er.


galaxy of the lost

händelserikaste dagen hittills i mitt liv som smålandbo, skolan började idag och det var massa nytt folk. Lite bekanta också såklart. negaar och cornelia sander. Och så beatrice brandt, det var trevligt och hon följde med mig hem en snabbis också fast nu har hon åkt.
man hinner tänka så mycket under sånna här dagar, tänkte mycket på dig, saknade dig lite, din röst, personlighet, skratt, glädje, sorg. Hela dig, den du är. dina sånger till mig, dina texter till mitt hjärta.
I feel better now. jag behövde nog egentligen bara lite frisk luft, människor. livstecken, det som jag fick idag. härligt, såklart. jag måste bara bestämma mig för att det här är grejen nu, fokusera och så.

     

du är så värd det bästa som finns.


bara min älskade väntar.

nu sitter jag här, med turban om huvudet, pratar med amanda från borås, lyssnar på melanie som vanligt och väntar in det som alltid brukar komma så här dags om dagen. Klockan är 22:47 och ensamheten har kladdat ner hela min själ inatt igen.
Viktor är för fin. och han har en rolig sång, skriven till mig såklart! jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta när munspelet spelade sin del.
jag vet aldrig om jag ska skratta eller gråta och ikväll när jag stod i duschen var jag livrädd och jag grät och skrek och grät och skrek. Aldrig har jag kännt mig så instängd, utpekad, utan hopp och lurad som då, förrutom en gång innan och det var den mardrömmen som ville göra sig ihåg kommen av alla mina sinnesförmågor. 
gode gud, nu måste jag våga mig upp härifrån. jag är så sjukt hungrig men det är skit samma.
Godnatt.
jag väntar fortfarande på tecken på liv? 

Lite hyllningar såhär på kvällskvisten.

All kärlek till Melanie Safka och hennes texter, hennes röst och atmosfär.
allt begär till The Ark och Ola Salo och deras låtar. främst Prayer for the weekend och the most radical thing to do. iallafall ikväll.
all saknad ikväll till jennifer karén, ester korsgården, victoria lindgren, martina moregård, kristoffer öhlund, christoffer westerberg, madeleine roos, stephanie elfstedt, daniel nikula, nikolaj brink, wikebike och linnéa hansén, tim drougge, simon kolflaath och alla er i uppsala.
all tacksamhet till liselott karlsson, valentina sigström, caroline blom och julia reusser
alla hårda kramar till karl-melker
alla varma sommarkväll-skratt rakt ifrån mitt hjärta till sarah mongalishabi
alla pussar till viktor lind
all cred till hannah som flyttat till internat

All ensamhet till mig.

Finns inte så mycket att säga men hör gärna av dig vem du än är som läser det här!

tidig tisdag eftermiddag

här sitter jag igen, lyssnar på bob marley och har verkligen ingenting annat än tråkigt.
men vad gör man? jag orkar inte måla mer nu. jag har målat för mycket i sommar, alla nio rummen i huset i uppsala plus hela huset utvändigt. helt ensam, och nu ett rum till! jag förstår inte att jag erbjöd mig. jag vill inte se ett färgstänk till på min kropp.

det hänger vapen på väggen här, dom brukar jag leka med.
det är:
-två gamla revolvrar
-ett sabelsvärd
-två järnspikar
-en yxa
och jag tycker dom är hur coola som helst.

one day babylon will fall

Godmorgon.
jag har massor av ord i mitt hjärta men dom fastnar där, dom vill inte ner, ut genom mina fingrar in i detta blogginlägg. gratta mig! Jag har precis fått jobb på A6. "Du var så sjukt trevlig så jag kan inte annat än att välkomna dig som personal hos oss i mcdonaldsfamiljen!" glad kan man bli. men inte jag, bara över att min framtid här är tryggad. Mcdonalds, Joy! I'm gonna be an hamburger with fried bread, fried soda, fried everything.
Äh, nu får jag rycka upp mig. Jag lyssnar på Jenny owen youngs när hon sjunger "Fuck was I" sjukt bra låt och hon har en underbar röst, ge mig den typ.
En rolig sak som hände idag var att jag såg att michaela träffe ska till sherpas 07/08 så jag skrev till henne och hon trodde att jag var intresserad av simon. aldrig sa jag. haha jag menar? hur kan folk få för sig saker när dom inte ens känner mig.
kul sa jag. aldrig sa jag.
idag ska jag kanske träffa cornelia, idag ska jag kanske träffa angelica fast hon är på körlektion nu och sen ska hon till tandläkaren och jag är så himla hungrig.
fast jag får skylla mig själv, jag tänker inte äta frukost idag.

det finns så många snygga människor, bess rogers, viktor lind, ingrid michaelsson. bianca och sierra casady.
 men jag är aldrig en av dom, speciellt inte när jag värker. inte när jag gör ont.
fast egentligen är det inte så farligt. jag har äntligen kommit hem, jag kan äntligen spela flöjt.

för mer insikt i min vardag.

Ord av Lustgas på bilddagboken. ta er tid att läsa är ni snälla det är så värt det att man inte vet vart man ska ta vägen till slut.

"När du blundar tittar jag blinkar inte ens men nu slår hjärtat bara det är ett under att det inte syns utanpå kroppen så hårt så djupt innerligt och vekt på en och samma gång gräver sig igenom igenom huden och ut på andra sidan det kan vara så svårt att veta tystnaden är mycket tystare nu mer genomträngande djupare än förut smakar inte likadant sen du tog dina skor och gick och naglarna minns varenda centimeter jag vet inte vad jag behöver längre tungan häftar fast sig i gommen jag skulle inte kunna säga det ändå orkar inte mer och blir en pöl av ben och blod och alldeles för mycket kött på golvet valkar tänker att det här är att dö men vet inte om jag egentligen vill är bara så otroligt rädd kan inte tänka på något annat men reser mig ändå det finns inte så mycket annat att göra om man inte vill ruttna men det gör jag i alla fall; ätabörmanannarsdörmanätagörmanändådörman till slut om jag står eller ligger spelar inte någon roll med ett ryggslut hela jävla världens ände som växer fast med lakanen det svåraste är att fortsätta låtsas och klistermärket på baksidan viskar skriker säger nästan lovar ?allt blir bra? trots att det inte känns så trots att det aldrig blir så inte ens lite bättre och stjärnorna faller och faller över oss fastnar på taken i skorstenarna små brinnande kometer i mitt huvud sprakar och gnistrar och skiner fast mest bränns dem och de når aldrig till mina ögon men det är det ingen som säger att du är så ledsen i ögonen Olivia bara ibland och då är det nånting som går sönder någonstans jag vet inte var jag bara vet att det händer så fråga mig inte mer men det gör du ju inte heller och jag gråter bara när du inte ser på för jag saknar dina knän dina fingrar runt mina höftben i mina knäveck mitt i natten dina smala axlar som skymmer sikten du blundar jag tittar och kan inte se nog det är alldeles för varmt men tryggt ändå på något sätt hud mot hud din arm runt min midja och vi andas och somnar när mardrömmarna svämmar över om och om igen det är alltid för lite sömn eller så är det vädret eller bara något helt annat vad vet jag egentligen men det märks inte när du är här känns inte bara nästan vemodigt viskande i magen som ingen hör men sedan - jag äter alldeles för mycket jag har ett tomrum inom mig en ensamhet som ingen kan namnet på som aldrig spricker trots att den växer och växer om mig i bröstet sträcker sig flera mil på min kudde och jag är verkligen så väldigt ledsen trots att jag inte kan tala om det för någon förlåt jag vet att du skulle lyssna men inte tillräckligt nära eller bara alldeles för tätt inpå och jag gör ingenting på dagen bara vänder mig och somnar om för att slippa tänka med regnet och rullgardinerna som slår mot fönstret det finns aldrig tillräckligt mycket luft nånstans så fönstret står öppet (som om det skulle hjälpa) och fåglarna skriker sig hesa över solnedgången det känns inte ens vackert inte som igår och stolarna gapar tomma överallt där inte du sitter snälla jag vet inte vad jag vill att du ska göra men bara snälla ?

teet är slut månen har slocknat mörkret äter sig in överallt och jag skulle bara behöva någonting som är helt annorlunda än när du inte är hos mig."

så lång väg kvar att gå.

Jag tänkte på en sak för några sekunder sen, och nu tänker jag det igen. Ni får gärna skriva till mig här, kommentera vad jag skriver, reflektera. visa att ni lever så att säga, om ni gör det? det kanske inte är någon som läser här men enligt statistiken så ska det ju tydligen vara det.
Det kanske bara är bloggcrew som vill vara lite snälla mot mig, visa att dom lever. ge mig lite statistik

nu tog sången slut, och den som var så vacker och det var lynn som sjöng den, och den hette Just tell me. nu kommer the dance, lynn igen.
Hennes röst kanske inte är den bästa, men jag gillar soundet liksom. http://myspace.com/jolinde
du kan ju gå in och kolla om jag har rätt, känna in din egen åsikt.
Are you asking me to dance? Ah, jag tror inte det va, jag är så sjukt ensam ikväll. vet egentligen inte vad som håller på och händer med mig, allas ord fyller mina vener och dom porlar rätt okej där, goda som onda. men jag menar, det är ju inte så att jag känner mig ens i närheten av fylld. Så sjukt tom. och jag vet att med tanke på att jag skrev att jag vill att ni ska kommentera vad jag skriver så kommer säkert en och annan vilja skriva "olivia ditt emo, skär du dig i armarna också eller lyssnar på green day?!" Nej, det gör jag inte. men det vet ni nog och antagligen så kommer ingen att kommentera detta inlägg heller. det är bara som jag drömmer.
ush vad jag drömmer. way too much.
som om jag skulle få ett återställt liv.
som om jag någonsinn skulle bli vacker.
som om.
som om.

ROCK'N'ROLL

Sådär. nu har jag avklarat två måltidstillfällen här på parkgatan. Precis ätit en god kvarts honungsmelon och innan det åt jag fisk och ris. det var goodie goodie.
Dagen idag i korta drag beskrivs.
-jobbintervju
-busskorts undersökning
-chill vid dator
-roliga kortfilmer.

och nu ska jag väll upp till ett av mina rum och börja måla det, fin vitfärg, latte blev det. inte ingefära. men det blir nog bra endå.

Cornelia och jag ska kanske ses ikväll, och jag har fått reda på att negar ska gå i min klass. Konstigt.

inte så mycket mer att tillägga just nu, blir väl mer sen. Adios

om dårligt samvete för mat, ensamhet och the ark.

Räkmackan var god men nu hugger mitt samvete mig överallt, jag fattar inte att jag bara äter och äter. men Hillevi snäll, hon vill ju bara att jag inte ska gå hungrig och jag menar, hon kan ju inte veta vad jag tycker är jobbigt och inte. Nu ska jag upp och ringa viktor, titta på mina vindruvor och cappucino-polly som jag fick av mamma i brist på annat.
borde kanske sova, upp tidigt imorgon trots allt. mah, redan ångest för imorgon. HUR I ALL VÄRLDEN ska jag kunna fylla en hel dag med saker att göra.

om bara jag kunde få tag i cornelias nummer (Du som känner dig träffad i hjärtat av min djupa klagan, hör min bön och ge mig hennes nummer)
Angelica hörde av sig nyss, vi ska ses snart och så. Känns konstigt att bo så nära alla.

till dig som vill göra en god gärning, skicka ett sms med någon snällt i till mig, det behöver jag nu mitt i all omställning. Eller ring en signal för sjutton. jag menar, vet du hur glad jag skulle bli? även om jag inte känner dig. Jag behöver bara lite visad omtanke och medmänsklig kärlek här i min ensamhet.

och en sista grej. dagens låt, inte för att jag har lyssnat på den, eller någon låt överhuvudtaget idag så får det bli Live tomorrow- Laleh. Halleluja på den, och på musikvideon.
Fast om man ska utse musikvideovinnaren så blir det lätt Prayer for the weekend- The Ark
JAG ÄLSKAR THE ARK!
tack, hej.

So far, so ninja

nu har jag gjort det som de flesta skulle kalla landat. tagit mig ända hit, saktat ner farten och tillslut, stoppat motorn. Japp, det är verkligen det jag har gjort, jag har stoppat motorn, inte så mycket kraft till något. Allt bara gick ifrån mig, men det är hur skönt som helst. Imorgon ska jag på jobbintervju på A6 och sedan ska jag köpa väggfärg till mitt ena rum, Ingefära vit. Det blir nog bra, ja, så får det bli.
Allt har liksom sprängt mina förväntningar, hur bra som helst. helt perfekt med gångavstånd till allt jag behöver och allt är mitt. jag har ett hus med utsikt över vättern, jag har gröna 70tals tapeter, röd heltäckningsmatta. en underbart rosa toalett där allting, varenda detalj är rosa. och jag har ett mysigt 60 årigt par att lära känna.

För övrigt finns det en mycket irritabel sak med denna källare jag sitter i, tangentbordet. fingrarna vill liksom inte hitta flytet, jag hatar när det blir så. Fingrarna är kalla och så snubblar dom liksom.
Nu ropar dom, snart är det räkmacka med ägg. gott och dagens rubrik tillägnar jag charlotta, och om du läser det här; jag älskar dig. det gör jag verkligen och det var så chill att hänga med dig på frizon. vi mot världen.