ibland får jag nog.-Jesus du är allt jag har.

inget kan jämföras med en moders kärlek. ett gömmande plats där all press försvinner. askungens drömmar och diamant ringar; Jag försöker fylla mitt hjärta, med ytliga saker. men fortfarande är det en plats som verkar så tom. det är den djupaste delen av mig som bara du kan fylla.
det finns en plats i mitt hjärta, där jag vill ha dig nära. det är en plats i mitt hjärta, jag håller mest kär. det finns en plats i mitt hjärta, som vill ha dig så.
men det är för svårt att släppa.
den andra dagen, mina tankar springer vilse från en historia med en grund att ge bort mitt hjärta.
tanken gjorde framsteg rakt igenom tiden; banan verkade vara uppnystad. Ensam och undanstökad förkrossade det mitt sinne, och om jag befriar den här delen av mig, dear Lord.
är det sant som du säger? är jag emottagen som ditt barn? Det finns en plats i mitt hjärta ,där jag vill ha dig nära. det är en plats i mitt hjärta, jag håller mest kär. Det finns en plats i mitt hjärta, som vill ha dig så.
men det är för svårt att släppa. livet är hårt, den här världen är kall. jag behöver dig mer och mer idag.
jag har byggt upp väggar för att stoppa smärtan men den försvinner ändå inte. överlämnande med böjda knän. den här delen av mig överlämnar jag till dig

oli

Ge mig bra.

Är det inte det ena så är det det andra. så är det väll tydligen alltid.

if I could open my eyes, I would do it



I am an accident waiting to happen
I'm laughing like mad while you strangle the captain
My place may be taken, but make no mistake
From a little black black box i can say without shame
That you've lost

Do you know what you've lost?

So take whatever you'd like
I'll strike like the States on fire
You won't sleep very tight
No hiding
No safe covers
Make your bed and now lie
Just like you always do
You can fake it for the papers but i'm on to you....

bah.

Här hade jag minsann skrivit ett jätte inlägg om något, eller någon som betyder jättemycket för mig. men när jag skulle publicera det så hände något så att allt försvann. kolla på mig jag gråter! BAH. det här är får dårligt för att vara sant. jag ska försöka skriva om det när jag orkar. tills vidare får ni som troget läser nöja er med annat. nöj er med det ni får tills jag kommer på vad det var som jag hade skrivit.

och interna saker; look at you now. och. jesu kärlek, antekningar i mobilen. och min förstörda stämma. och att du tar upp för mycket plats i min skalle. tumtututumtumtum lalllalla. nej jag orkar inte sjunga för det är inte värt det.
och det är mest för att jag ska komma ihåg lite av vad jag har skrivit, alltså. det där är vad jag minns av det jag skrev, så att jag den dagen när jag orkar kan minnas vad jag skrivit idag. för nu har jag migrän = allderless för ont. aj.

femtongångertjugoärlikamedsant. någongångiframtiden