ingen lokaltrafik alls.

Det liksom suger, som en tornado eller när det sista vattnet i handfatet fortare och fortare bara försvinner, det liksom suger innåt i magen och hugger gör det. Jag står inte ut med det och jag har provat allt ikväll. Mitt huvud sprängs för jag vet inte vad jag ska göra åt alla tankar som snurrar runt med spikfodral.
Jag går sönder men jag försöker sortera och trassla upp ändå. jag har aldrig lyckats förr så varför skulle jag göra det nu? Allt blir bara värre och tyngre och jag är så trött på det här.
men det hjälper inte för det suger och hugger fortfarande. 


.

Monopol för treåringar och banditer.

Jag orkar inte vänta jämt. dina ord känns så tomma så jag vet inte om jag orkar försöka tro på dom längre. Jag är inte bra nog.
Jag duger inte till något.
jag vill ändra på vem jag är, den jag är duger inte.
då, om jag gör det, vill du älska mig då? orkar du älska mig då?
Jag kan inte se varför du skulle det. Men om jag ändrar på mig själv, älskar du mig mer då?
Jag gör vad som helst för dig. Jag gör vad som helst för din skull.    

pop


KÄRLEK VS FÖRSTÅELSE.

Idag har det gjort ont hela dagen för jag vet att du försöker släppa mig, släppa ut mig ur dig. Slippa mig, slippa att tänka på mig. Har du någonsinn gjort det äns, tänkt på mig?
Jag försöker förstå mig på dig, komma i underfund med den dubbelmoral du burit och varför, varför den aldrig verkar försvinna.
Det hugger i mig, och jag förstorar säkert allt i deras ögon men det spelar inngen roll alls för jag känner sanningen så väl. Nästan för väl...

Kan du inte bara svara mig, eller säga något som det är, vad som helst. Bara visa mig ett tecken på liv.
Om du vill gå, så gör det fort för det här tär på mig och jag fräter från insidan och ut.
Om inte så stanna då aldrig där du är nu utan närma dig istället och rädda mig lite från att dö ut menalt innan jag slocknar helt. Jag önskar att du egentligen aldrig skulle behöva rädda mig från något., men om du gör det nu så lovar jag att du aldrig ska behöva göra det igen.

Du har nog antagligen bara glömt att jag älskar dig (mest av allt!). Bara. och det är ju ganska förstårligt eftersom min kärlek knappast berör någon marginal äns.

Tänk att du får mig att känna mig som den lyckligaste varelsen på jorden ändå...