fler tankar, fredag kväll

timmarna har rusat iväg igen, och nu är 29/6 2007 snart över. jag gjorde inget speciellt av den. Mer än att vara med David the man på willy's, coop och lite runt omkring. i och för sig var det mysigt.
vi åkte till kyrkan innan alla andra, satte på musik och dansade lite, jag som inte äns trodde att dagen skulle bli så bra som jag hade hoppats, fast det blev den.
klockan sju kom dom andra, vi hade lite fem kamp; balanserade bollar, hoppade hopprep, gissade cola och sånt. de var riktigt mysigt och sedan efter allt det delade johanna lite tankar om hur det är att vandra med Gud. Hon påstod att om man lägger det i hans händer så går det liksom bra, det mesta.
I guess she's right. 

hur som helst, min dag blev inte alls som jag hade trott. Jag skulle träffat alexander vid 15 tiden på stenungssund men så blev icke fallet. bra eller dåligt. jag tänkte på honom iallafall och sedan pratade vi lite i telefon med, eller lite och lite, ett tag. Då var han söt. sa massa fina saker och så och min slutsummering av dessa dryga två veckor är att jag inte vill hem. Vart är mitt hem egentligen? jag antar där mitt hjärta trivs.
Jag vill sjunga om dig för evigt, mitt hem är ditt hjärta och jag längtar efter att få bo i ditt hus i evighet, sen.

usch, jag känner att jag skriver extremt hoppigt, precis som förra inlägget. kul tjej.
nu ska jag upp och spela nintendo wii med resten av goingarna.


image19


Fredag och jag vill sjunga om dig för evigt.

en halv timme kvar sen börjar min dag. Ja det är nog så det får bli idag, ibland tänker jag att det kanske är så. Eller, ibland. egentligen tänker jag aldrig så. jag ville bara skriva det för att det passade bra in. jag är helt upptagen av andra tankar. Så som att tangentbordet är trögt som apa, så som att jag vill veta vad kärlek är, vänskap är och så vidare.

just begreppet vänskap, by the way, kommer jag nog aldrig att trivas med. det får mig att må dåligt, jag menar. Här har jag gått hela mitt liv och trott att jag är omgiven av allt fint och så var jag tydligen inte det. iallafall inte här. mitt hem i uppland. vilken otroligt underlig plats. fördelaktigt och även till sin nackdel.
men det är skit samma egentligen, nu ska jag ringa ett samtal och det är jag nervös för. varför är jag nervös? nu får det vara nog med tokigheter, farväl tills vidare.

jag vet ingenting.

egentligen vet jag inte varför men min sinnesstämmning sjönk ganska hastigt. på någon sekund, fyra-fem sekunder typ. Dom spelar nintendo wii där uppe och mitt hjärta ekar. 

still torsdag, andas i takt med mig

ännu lite fler timmar har gått ifrån mig denna torsdag och jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till. avklarat hund-dilemmat och lagt det åtsidan nu, ganska så kraftigt.
trevligt att jag väntar på samtal från någon som inte ringer mig. trevligt att jag precis har inskaffat mig ett konto på efterfesten efter lite övertalning från johannas håll. trevligt, trevligt.

Gode gud vad ska jag ta mig till? skönt med lite frisk saltvattenluft, det får min hjärna att tillfriskna, vilket jag tror kan behövas i en sekund eller två som denna. Vad får mig att tänka så här? jag blir galen. revben som revben, det är det ända jag vill lägga bakom mig av predikningarna som var under midsommarkonferensen dom hade här i stenungssund. Faktiskt, för jag är väldigt förrvirrad nu.

jag känner mig ganska otillräcklig och därför väljer jag att sluta skriva här för allt känns bara så patetiskt.
Jag är glad och någon där ovan får visa mig vart jag ska gå nu.

ol


torsdagstankar.

jag tänkte en hastig tanke. jag borde lugna ner mig lite grann, dra dig närmre mig. dagen i långadrag blir korta av sig själva. Jag har bara suttit här, lagt upp lite bilder på bilddagboken som ni gärna kan kommentera. http://skitglad.bilddagboken.se

Johanna har varit i göteborg idag, men nu är hon påväg hem och jag har inte gjort någonting som jag borde idag kan det kännas som. Inte gått ut med hunden, inte hört av mig till alex, inte ätit bra frukost.

Why can't we just rewind?
två, tre dagar. det är egentligen allt jag behöver. För jag kan inte sova på nätterna längre, det brinner i mitt hjärta och jag tror jag funnit dig. men vad vet jag, knappast någonting. mer än att du är fin och så.


hur som helst. jag måste samla mina tankar, ringa alex. - Hej vart är du någonstans? vill du följa med och gå ut med hunden? äta lite bra frukost? eller bara gå lite, jag vill ta mig till nästa steg, med dig. jag vet knappast någonting. mer än att du är fin och så.


Kärt återseende.

Från början idag.
jag tänkte att jag kanske ska börja skriva här igen... det är nog en bra idé, öppna upp mig lite mer igen. lära mig att rädsla ska mötas för att övervinnas.
Idag har jag varit med en person jag tycker mycket om. många personer jag tycker mycket om iochförsig...
Stenungssund är en vacker stad. här vill jag bo och någon har tänt eld på mitt hjärta. jag kan nog inte förneka det så mycket längre till. Du är underbar, so far.

Klockan är 22:57 och nu ska jag snart sola solarium en skvätt för att gyllengöra min kropp lite till.
Skönt, det var sålängesedan jag skrev här.
Välkommen till mig själv, jag är tillbaka.