OKEY. kasta dig i väggen.

beundran. beundrare. beundransvärd. vilka termer. varför beundrar man någon? önskar man att man vore som denna? vad betyder det. beundra? be och undra. man ber. man önskar att man kunde vara som denna. undra(r) kanske hur denna har lyckats. hur kan jag lyckas? hur lyckas man med något? alla vill lyckas. ja. det vill alla. eller? alla drömmer om att vara någon annan. det gör alla. eller? på något område i livet. varför önskar man att man vore någon annan? man kan ju ändå inte bli det. man är ju fortfarande den samma. "jag önskar jag hade likadan näsa som han", "jag önskar jag kunde sjunga som henne"
" jag önskar jag var mer lyckad...." drömma är bra. nog bra. men. varför drömmer man om att vara som någon annan. en annan. så djupt att man blir allvarligt sjuk. sjuk. - hej jag har fått diagnoser på att jag är sjuk för jag vill vara som du. dig. Då är det illa. Då har samhället gett fel bild till människan. DÅ RÄCKER DET MED FELAKTIG PROPAGANDA. Då måste vi skydda oss från det. när det blir en sanning i någons vardag. inte samhällets vardagar. utan. en permanent människas vardag.
Den dagen var igår. Den dagen kom för längesedan. vårat samhälle är sjukt.

Du är bra som du är. du är vacker. du kan mer än du tror. du behöver inte jämföra dig med andra. Du är underbar. Du är älskad. Du ÄR önskad. Du har en mening med ditt liv.

francemarschrist

alvedon vill du flyga med mig?

det är med dig som med värktabletter. när det gör ont. kanske riktigt ont. Ibland funkar bara värktabletterna. inget annat. ibland vill man tacka värktabletterna att dom finns. när det smärtar. så bedövar dom. så bedövar du. det gör kanske ont i verkligheten. men du tar mig till en annan plats. platsen som bedövar. som lyssnar och finns till. svårt att förstå ibland kanske. men den platsen älskar jag. som himmel.
det är med dig som med värktabletter. det tar bort det onda. du tar bort det onda.

72794-6läkemedel72794-9fmage

sluta ge mig ryckningar.- det klistrar sig

himmelen spricker upp. jag bryter ihop. marken omfamnar mina tårar nu. och asfalten är lika hård och varm. warm. mina fötter fräter. utan min hand i din. din i min. men det skuggas ut med hösten och lämnar kvar något som aldrig verkar vara mer än sår något som aldrig kommer placeras. något som någon aldrig förstog.
Jag drar med fingrarna i gruset som om något var glömt. allting finns kvar. allt. En lösning. en utväg. lite tid. ett svar.
Det är salt i vinden. och vintern är nog kall men det spelar ingen roll. jag vill söka och finna. men jag bara fölorar och försvinner. Vad känner man nu? vad känner du? vad känner jag?
Vindarna blåser från samma håll. från samma eviga nord. graderna sjunker till under noll. jag saknar varma ord. behöver. mitt liv fryser till något obestämt. något svårt och kallt och grått. vänd dig inte bort. det är lika bra jag öppnar. viskar, med gråten i halsen antagligen, jag förlorar allt ändå. vänd dig inte om. jag vet att du inte gör det. jag vet. jag förstår.

mfpfelangholmen

jag är förlorare(vare)


ibland känns du så nära. så nära som mina egna andetag. ibland känns du så långt bort. så långt bort som tellus till pluto. tellus till pluto. det är alltid så blandat. alltid eller ofta. ofta eller mer sällan. jag bryr mig inte om andra förstår. eller inte gör det. det ända jag bryr mig om. det ända jag tänker på. drömmer om. är att du ska förstå. förstå att jag bara sitter här och väntar. sitter här och väntar. sitter här på kanten och väntar. väntar väntar och väntar. balansen är lite upp och ner. lite upp och ner ibland. det är då jag tänker att jag kommer ramla. ramla om du inte är här och håller i mig. håller i mig. snälla håll i mig. eller. ta imot mig. ta imot mig om jag ramlar. jag lovar att vara mjuk. att inte skada dig. om du tar imot mig. när jag ramlar


.BAH

Första inlägget

Ja. jag vet egentligen inte vad jag gör här..?
jag antar att jag hamnade här eftersom alla jag känner också har en sådan här "blogg". pyttsan. lika bra att bara köra på.
En blogg för tankar och otankar. för ord och kladd och knas och konstverk. Att fylla den med kärlek och hat och allt därimellan..; Min Blogg.